Sebar Jenama Anda Melalui Media Sosial

Bajet dah habis tapi tak ada hasil? Iklan viral tapi capaian tidak organik? Jangan risau! Daftar akaun, beri tugasan dan ejen kami lakukan semua!

SEBAR DOT MY

6 Sebab Kenapa Anda Perlukan Khidmat Ini

1
Jimat Kos

Kami hanya mengenakan caj minima kepada penaja dan bayaran yang dikenakan adalah untuk membayar ejen-ejen kami yang menyelesaikan tugasan anda.

2
Pengiklanan Organik

Pengiklanan melalui Sebar.my menggunakan kaedah perkongsian dengan rakan-rakan ejen melalui media sosial. Kaedah ini menjadikan iklan tersebut organik dan tulen.

3
Efektif

Iklan melalui ajakan rakan lebih baik dan lebih berpengaruh. Menjadikan iklan yang dikongsi lebih efektif berbanding iklan yang jelas nampak berbayar.

4
Saluran Alternatif

Sebar.my merupakan saluran alternatif untuk pengiklanan. Mengapa bayar lebih jika anda boleh mendapat impak yang mungkin lebih baik di sini?

5
Menjana Pendapatan

Setiap perbelanjaan anda menjadi pendapatan bagi ejen-ejen kami. Secara tidak langsung, pangiklanan di sini memberikan impak sosioekonomi kepada mereka.

6
Tiada Halangan Produk

Anda boleh menawarkan apa-apa iklan di sini. Semuanya bergantung kepada kerelaan dan kesediaan ejen-ejen kami untuk menilai dan melaksanakan tugasan yang diberi.

Harga Pakej

Dapatkan Pakej Terbaik Kami

Para Penaja

Mereka Sudah! Anda Bila Lagi?